070 514 71 62  |  06 451 909 12  |  [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

 070 514 71 62  |   06 451 909 12  |   [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

Thermo Medica Referenties / Ervaring / Gebruik

Thermomat, Biomat, Combistarmat, Premium Crystal Chakramat & Infrarooddekens

4 september 2023

De Crystal Chakramat had ik aangekocht omdat ik mijn cliënten een tikkeltje meer wou aanbieden naast m’n healingen.

Ik heb van deze aankoop nog geen moment spijt gehad. De warmte van de kristallen en de magnetische veldtherapie geven je zo’n ontspannend gevoel tot in de kern van je cellen. Dit maakt dat het geen moeite kost om te relaxen en je lichaam en geest in een totale staat van rust kunnen komen.

Eén klein nadeel is eens je je op deze mat laat neer vleien wil je er niet meer van af. 😉

Eva Dubrulle  ([email protected])

 


 

29 september 2021

Goedemorgen,

Deze mat is een wonder! Ik heb de jade mat besteld als cadeau paar jaar geleden voor iemand de heeft reuma klachten. De persoon kan niet meer voorstellen zijn leve zonder deze mat.

Sandra Larionova

[email protected]

 


 

24 aug 2021, Rijswijk

Goedemorgen,

Ontzettend bedankt nogmaals voor de geweldige mat. Ik slaap veel beter nu, wat helpt tegen de dysautonomie als gevolg van de Corona. Ook is mijn spijsvertering beter en merk ik dat afvalstoffen beter worden afgevoerd dankzij de betere doorbloeding. Echt zó fijn! Ik heb meer energie en heb het gevoel dat dit de weg naar herstel is.

Met vriendelijke groeten,

Irene Oosting

 


 

3 jan 2020

haribol, een gezond en gelukkig 2020 voor jullie, beste Madhava, voor jou en je vrouw, o ja, het matje heb ik uitgeprobeerd bij die vriendin van mij, ik had mijn rug verdraaid in de sportschool, en na een halfuurtje voelde het gelijk beter.

heerlijk die warmte

Ronald van Linden

 


 

8 mei 2019

Ik heb nu een half jaar de Bio Amethist XL mat. Ik ben kankerpatiënt en heb uitgezaaide kanker. De mat is een echt genot om op te liggen. Verlicht mijn rugpijn, ik ben veel optimistischer en kan beter slapen. De warmtemat is een echte weldaad voor mijn rug en een goede start voor een fijne uitgeruste nacht. De mat ligt constant op mijn matras en ik kan al niet meer zonder. In het begin vond ik het hard aanvoelen maar dat went erg snel. Bovendien is harde ondergrond beter voor de rug. Verder zijn mijn slaapproblemen weg. Door de warmte dommel ik fijn weg. Ik gebruik de mat iedere nacht en kan hem iedereen aanraden.

[email protected]

 


 

3 mei 2019

Ik heb nu een half jaar de Bio Amethist XL mat. Ik ben kankerpatiënt en heb uitgezaaide kanker. De mat is een echt genot om op te liggen. Verlicht mijn rugpijn, ik ben veel optimistischer en kan beter slapen. De warmtemat is een echte weldaad voor mijn rug en een goede start voor een fijne uitgeruste nacht. De mat ligt constant op mijn matras en ik kan al niet meer zonder. In het begin vond ik het hard aanvoelen maar dat went erg snel. Bovendien is harde ondergrond beter voor de rug. Verder zijn mijn slaapproblemen weg. Door de warmte dommel ik fijn weg. Ik gebruik de mat iedere nacht en kan hem iedereen aanraden.

[email protected]

 


 

Cindy de Wijs heeft Thermo Medica beoordeeld — 5 sterren
4 maart 2018 om 20:46
jade mat een half jaar gleden gekocht bij intratuin halsteren (sauna afdeling) wat een verademing, ik ben namelijk een rug/pijnpatient, en het is een intense ervaring die ik om de dag doe, ik kan niet meer zonder, de pijntjes daarna zijn er bijna niet meer, een echte aanrader DOEN, NIET TWIJFELEN

 


 

23 november 2017

Hallo Madhava,

Hierbij stuur ik je mijn review van de infra roodmat met gele jade.

De infrarood thermomat met gele jade doet weldadig aan. Ik ervaar duidelijk dat deze warmte dieper gaat dan een gewone warmtebron. Het gevolg is dat er een totaal gevoel van warmte optreedt en dat je je daardoor diep ontspant. Die ontspanning brengt me dan op de grens van wakker zijn en slapen, in een meditatieve staat. Na de sessie op de thermomat voel ik me verkwikt en energiek. Ook ervaar ik dat ik door de regelmatige sessies op de thermomat beter bestand ben tegen de kou buiten. Kortom: een heel prettige manier om jezelf energie te geven en diepe ontspanning te bereiken. Het voordeel vind ik vooral ook dat je aan de buitenkant iets toepast dat zijn resultaat binnenin je heeft zonder dat je iets inneemt, medicijnen of supplementen, maar dat puur de werking van infrarood en gele jade de effecten bewerkstelligt.

Donna van der Steeg
Den Haag

drs. Donna van der Steeg  /  www.ma-donna.nl

 


 

21 november 2017

Name: Mireille van der Kooij

Email: [email protected]

Comments: Beste Thermo Medica, Ik heb een tijdje geelden een jade mat gekocht voor mijn fibromyalgie en ik ben dol op die mat. Dat terzijde. Ik had u toen even aan de telefoon gehad en u beloofd mijn bevindingen omtrent fibromyalgie. Ik doe nu mee aan een grootschalig onderzoek van Epic Genetics. Zij hebben ook in mijn bloed geconstateerd dat ik fibromyalgie heb. Ze zijn ook bezig met Campaign 250. Dit hud in een vaccin wat nog moet worden goedgekeurd. Mensen die een positieve test hebben kunnen kosteloos dit vaccin krijgen. Via deze links kunt u zelf een wat beter beeld krijgen van Epic Genetics en dokter Bruce Gillis. https://fmtest.com/ https://www.news-medical.net/news/20130723/Fibromyalgia-diagnosis-an-interview-with-Dr-Bruce-Gillis-CEO-of-EpicGenetics.aspx http://www.businesswire.com/news/home/20170419005324/en/EpicGenetics-Assistance-Leading-Medical-Centers-Expands-Clinical http://www.mijnfibromyalgie.be/featured/interview-met-dr-bruce-gillis-maker-van-de-fibromyalgie-test-fma/attachment/dr-gillis-bio-photo-199×300/ Met vriendelijke groet, M. van der Kooij

 


 

16 mei 2017

Goeiedag,

Zoals beloofd na ons telefonisch gesprek van deze middag…….
“Wij hebben sedert augustus 2016 een infraroodmat aangeschaft voor de pijn in mijn middenrug. Met tevredenheid kan ik zeggen dat telkens ik deze infraroodmat heb gebruikt, zelfs na een halfuurtje, de pijn helemaal wegebt. Kortgeleden had mijn man heel veel pijn van een lumbago. Elke keer na gebruik van deze mat voelde hij zich een stuk beter. Deze mat maakte het genezingsproces een stuk gemakkelijker. Binnenkort vertrekt hij voor zijn werk een lange tijd naar Slovakije en hij wil deze mat graag meenemen. Aldus wens ik voor mezelf een 2de infraroodmat te bestellen….want het werkt gewoon en het is veel beter dan pijnstillers. Wij zijn dan ook heel tevreden dat wij dit product hebben leren kennen. Ik kan het iedereen aanraden!!! Als u deze tekst graag wat inkort of een detail verandert dan heb ik het er helemaal niet moeilijk mee.

Groetjes en dank,

Jennie

 


 

29 augustus 2016

Haribol Madhava,

Ik ben heel tevreden over de jade mat! ik gebruik hem bijna dagelijks. als ik een uurtje of maximum twee op sankirtan ben geweest heb ik zoveel zenuwpijn in mijn rug dat ik er gek van word en nog amper kan gaan, als ik dan een uurtje op de mat ga liggen is het veel beter en weer dragelijk om verder wat te doen die dag. de laatste dagen was het wel heel warm en heb ik minder pijn maar ik denk dat als de zomer voorbij is ik de mat pas echt veel ga gebruiken want als het minder goed weer wordt krijg ik ook veel meer last van mijn rug. ik ben er echt heel blij mee. bedankt nog dat ik ze eerst heb mogen testen voor ik ze kocht want toen was ik meteen overtuigt omdat het toen ook zo goed hielp. tot later. haribol

Steve van Immerseel

 


 

5 juli 2016

Graag wil ik mijn ervaring delen over mijn aankoop van de infrarode mat die ik met heel veel plezier gebruik. Ik heb jarenlang reumatische klachten met het gebruik van de mat sta ik ‘s-morgens veel soepeler en met minder pijn op. Nadat mijn mat kapot is gegaan heb ik gebeld en vandaag te horen gekregen dat ik een nieuwe krijg, helemaal geweldig natuurlijk bedankt Thermo Medica voor de goede service.

Bert van Horssen

 


 

27 april 2016

Goeieavond,

Ik had eens een vraagje (misschien een rare vraag , maar ik vraag het toch ?)

Ik heb de irmat met jade gekocht!! En ben super tevreden !!
Nu is mijn vraag of ik de stenen op een bepaalde manier moet reinigen ?? Want ik weet van mijn onyx steen dat ik die regelmatig moet reinigen onder stromend water om de kracht te behouden !!

Mvg mevr Stoops uit Stabroek

 


 

9 maart 2016

Bijgaand mijn positieve reactie op de thermomat.

Als aanvulling op ayurvedische consulten geef ik yoga- en pranayama-oefeningen. Mensen met reumatische klachten of fibromyalgie hebben er baat bij deze oefeningen te doen op de thermomat. De mat ligt comfortabel (ondanks de steentjes) en de infraroodwarmte ontspant meteen de spieren. De warmte stimuleert de bloeddoorstroming en de stofwisseling en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Precies wat mensen met spierklachten nodig hebben. Ik zie ze sneller tot rust komen op deze thermomat en energieker van de mat afkomen. Kortom; een echte aanrader en de investering meer dan waard.

Hartelijke groet,

Talitha

 


 

27 augustus 2015

Haribol Madhava Prabhu,

PAMHO. Hopelijk gaat alles goed met jou en je lieve gezin! Eindelijk hoor je van mij over de mat. Je mag ook de officiele naam noemen hoor, kijk maar.

Hierbij mijn korte recensie:

Ik heb de jade-mat nu ruim een jaar en ik slaap er regelmatig op. Ik zet hem aan als ik naar bed ga en na een paar uurtjes zet ik hem weer uit, als het te warm is of als ‘genoeg’ voelt. Ik heb vaak last van gewrichtspijn en stijve spieren en ik heb gemerkt dat als ik de mat regelmatig gebruik, deze pijntjes een stuk minder zijn. Hier ben ik blij mee!

Hoop dat je er iets mee kunt!

Hartelijke groet,

Rati Manjari dd

 


 

12 augustus 2015

Hoi Madhava,

Ik wil hier een bericht plaatsen omdat ik al meer dan een jaar de jade mat gebruik en het resultaat is boven verwachting. Het heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het herstellen van gebroken botten. Tevens is het een fijne verlichting bij andere fysieke klachten. Ik kan zeggen dat het mijn kwaliteit van leven heeft verhoogt, en nog verhoogt omdat ik de mat regelmatig gebruik.

Lieve groet, en succes, want dat is het waard.

M.L.M van Loenen

 


 

27 juli 2015

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor de snelle en correcte toezending van de twee infra rood matten. We zijn ze aan het uitproberen, zoals afgelopen nacht erop geslapen, en het bevalt uitstekend! Mijn man heeft kanker (gelukkig wel gestabiliseerd) dus we zijn erg benieuwd wat de infrarood matten gaan doen voor zijn gezondheid. We laten het u weten. Ik heb aan familie info gestuurd over uw infrarood matten, de kans lijkt groot dat u binnenkort ook bestellingen van hen gaat krijgen.

Vriendelijke groeten,

Erna Nieuwmans
Ruinen

 


 

16 juni 2015

Deze had ik je beloofd: de referentie voor op de website: Jade mat is echt geweldig!

Hi Madhava,
Afgelopen maand heb ik de kleine jade mat bij je gekocht. Ik zou je laten weten wat mijn ervaring hiermee is. Met 1 woord: geweldig! De reden waarom ik de mat aangeschaft is vanwege mijn astma en anderzijds vanwege de vele uren die ik per dag in de auto doorbreng. Door de dagelijkse warmte van de mat is mijn rug veel soepeler geworden en voelt echt veel beter. Elke avond kijk ik naar uit om op mijn mat je gaan liggen. Het bijkomend voordeel is de volledige ontspanning. Op mijn werk moet ik dagelijks presteren, waardoor ik veel nadenk over hoe zaken aanpak. De mat maakt mijn hoofd leeg (mini vakantie) en geeft me weer inspiratie. Een heel mooi cadeau voor jezelf!

Ik kan het echt iedereen aanraden!

Hartelijke groet,
Chantal

 


 

28 mei 2015

Beste Madhava,

Nou bijna een jaar in het bezit van deze jade mat. Leek me leuk om je een keer feed back te geven. Ik had deze mat mettertijd aangeschaft voor mijn artrose pijnen en ga er bijna elke ochtend wel een uur op liggen, heerlijk ontspannend. De mat maakt mijn aandoening dragelijk, ik ben elke keer weer verbaasd hoeveel pijnvermindering me dit oplevert, vooral als ik de mat een dag niet kon gebruiken. Ik kan deze jade mat iedereen met gewricht en spierklachten aanbevelen. Ik heb al een paar mensen naar je site verwezen.

Hartelijk dank en groeten,

Harry van der Meer

 


 

17 april 2015

Comments: Hallo, Kan Ik morgen s’middags tussen 16- 17.00 langskomen om nog een jade mat te kopen. De kleine. Zoals je weet Ik heb twee gekocht een aantal weken geleden. Ik gaf mine aan een vriend in Frankrijk. Zeer tevreden met het efffecten en pijnverlichting. Elisha Davar uit amsterdam – de psychotherapeut

 


 

16 nov. 2014

Hoi Madhava. Wil je even laten weten dat de mat heel goed bevalt. De eerste 2 dagen constipatie… iets dat ik echt nooit heb. Misschien afvalstoffen. Nu ook huiduitslag … voor mij ook een symptoom van afval verwerking. Voel me minder stijf met opstaan en energiek. Vraag me wel af of de stenen opgeladen moeten worden. Omdat dit met half en heel edelstenen wordt gedaan. Fijne avond en Hari Krishna.

 


 

4 november 2014

Beste Madhava,

Bedankt voor de aanvullende info. Zoals ik je persoonlijke vertelde ben ik tevreden
over deze infrarood mat jade. Ik gebruik hem dagelijks en slaap er zelfs ’s nachts 4 a 5 uurtjes op op een temperatuur van 43 of 44 graden, dan sta ik ’s ochtends niet rillerig op, merk ik heel goed op omdat het nu een stuk kouder is.

Ik hoop je hiermee geinformeerd te hebben.

Een fijne dag en groeten van,

Joyce Sandel

 


 

Septon Durbuy, 3-9-2014

Hare Kṛṣṇa Madhava Prabhu,
Bedankt om alles te regelen.
Het werkt fantastisch met de jade-mat. Ik heb een ander leven.

Hartelijk dank en ik contacteer u dus als andere mensen geïnteresseerd zijn.

Groeten,

Rāmānanda Rāya Dāsa

 


 

Den Haag, 28-5-2014

Ik ben zeer tevreden over de jade infrarood matras en heb er ontzetten veel baat bij. Ik ben zelf bechterew patiënt, en hebt dus erg pijn in de spieren en ben hierdoor ook chronische vermoeid. Ik gebruik de mat al 2 weken. Ik lig er elke dag een uur op en dit helpt mij om mijn spieren te ontspannen en door de warmte word de pijn ook verlicht. Hiernaast heb ik ook veel minder last van rugpijn als ik erop heb geslapen.
Ik kan deze mat zeker aanraden voor mensen met reumatische klachten en natuurlijk ook voor de mensen die gewoon willen ontspannen.

S. Pathak

 


 

Baarn, 4 juli 2014

Ik heb bij Madhava ook een mat gekocht, en de mensen die mij kennen c.q. mijn fysieke toestand van nabij hebben meegemaakt, weten waar ik vandaan kom. Sinds ik de mat gebruik, soms dagelijks, soms om de dag/3dagen, bemerk ik steeds een snelle verbetering van mijn constitutie. Ik heb meer energie gekregen, een rugpijn die altijd aanwezig is, neemt af of verdwijnt helemaal. ik kan zeggen ik ben heel blij met mijn mat en kan het ieder aanraden die kortdurende of chronische klachten heeft. Je zal je er geweldig goed door gaan voelen. Ik heb ook al een paar mensen uit mijn omgeving een matten-bad aangeboden en ook bij hen volop positieve reacties, inclusief mijn eigen kinderen. het is dus meer dan een verkooppraatje, het werkt echt. en als je bedenkt dat fysio vandaag de dag beperkt wordt en nog meer beperkt wordt, heb je hier je eigen therapie. Ik denk maar zo, als ik toch een eigen bijdrage moet betalen, dan betaal ik het liever voor een alternatief waar ik langdurig gebruik van kan maken. Veel succes iedereen en lieve groet.

Gretha van Loenen

Na 2 jaar gebruik | Dunne vezel Neuropathie Infrarood Thermomat (Mentaal Welzijn) - Deel 2

met Stef 53 jaar - februari 2017

Na 2 jaar gebruik | Dunne vezel Neuropathie Infrarood Thermomat (Fysiologisch) Deel 1

met Stef 53 jaar - februari 2017

Gebruik Thermomat Jade – Ondersteuning bij herstel na verlamming

Ervaring Thermomat Jade – Algeheel gebruik

Ervaring Thermomat Jade – Algeheel gebruik

Klein gesprekje - Energiehuishouding, Dagelijkse ondersteuning

met Maria 62 jaar - 15 mei 2016

Thermo Medica Referenties