070 514 71 62  |  06 451 909 12  |  [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

 070 514 71 62  |   06 451 909 12  |   [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

Infrarood, ultraviolet

De voordelen van FIR Health Products

Vandaag de continue vooruitgang in wetenschap en technologie , we hebben verder begrepen effecten van FIR en door onderzoek hebben we ontdekt bio – keramische dat kan worden gebruikt bij de vervaardiging van diverse gezondheidsproducten . Dit heeft grote sprong voorwaarts geweest door de moderne wetenschap en technologie en dergelijke producten zijn hi- tech producten .

Bio – keramiek is grondstof kan uitzenden grote hoeveelheden FIR . Onder specifieke omstandigheden en de invloed van de temperatuur van het menselijk lichaam , en door unieke moleculaire structuur , zendt continu FIR van een bepaald golflengtegebied (6 -14 micron). Dit precies type FIR met de juiste golflengte bereik vereist door het menselijk lichaam. Het type FIR dat de verschillende biologische functies van het menselijk lichaam activeert . We noemen dit type grondstof “Bio- keramiek”.

Aangezien het alleen dit type FIR, bevat het geen schadelijke effecten op het menselijk lichaam. FIR gezondheidsproducten produceren twee verschillende effecten op het menselijk lichaam.

Het eerste effect is dat van de versterking van het lichaam en tot het houden van de gezondheid , waardoor ziekten voorkomen . Het tweede effect is de therapeutische werking van het menselijk lichaam dat in staat is de behandeling van verschillende voorkomende kwalen . Deze vorm van therapie is gebaseerd op het versterken van de weerstand van het lichaam tegen ziekten , dit lijden verminderen en versnellen herstel . Het is een vorm van therapie gebaseerd op gezondheidsgerelateerde houden principes . Het is verschillend van chemo – therapie en chirurgie . Het is gebruikelijk dat artsen in verschillende ziekenhuizen FIR gebruiken als een vorm van fysiotherapie .

Het tweede effect is bij de behandeling van veel voorkomende kwalen. We worden geconfronteerd met verschillende kwalen in ons dagelijks leven , FIR gezondheidsproducten kunnen therapeutische effecten voor dergelijke kwalen te bieden. De volgende zijn een paar voorbeelden van veel voorkomende aandoeningen :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Fotoplethysmografiemetingen kunnen we de verbeterde doorbloeding waarnemen.

 

 

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat kortgolvige straling een betere dieptewerking heeft dan langgolvige straling.

 

 

is deze kracht ook aanwezig.

 

, waar de uitgang is in 9.4 micron. Onze handpalmen zenden Palm healing is een 3000 jaar oude traditie in China en is gebaseerd op de genezende eigenschappen van deze natuurlijke infraroodstraling.

Een van de kenmerken van de Far – Infrared Ray ( FIR ) is hoe gemakkelijk dit licht is in staat om door te dringen door middel van menselijk weefsel . Wanneer dit gebeurt een natuurlijke resonantie wordt gecreëerd , die vele heilzame eigenschappen heeft . Dr Toshiko Yamazaki , MD , auteur van “The Science of Far – Infrared therapieën ” meldt dat een van de redenen FIR heeft zo’n gunstige resultaten in een verscheidenheid van ziekten is de mogelijkheid om toxines te verwijderen , die toevallig de kern van vele gezondheid problemen . Bijvoorbeeld, wanneer giftige gassen zoals kooldioxide en zwaveldioxide of giftige stoffen zoals lood of kwik meet grote watermoleculen , ze worden ingekapseld door clusters van water in het Wanneer deze giftige stoffen zich ophopen , wordt de bloedcirculatie Body geblokkeerd en cellulaire energie wordt aangetast . Wanneer echter een 7 tot 14 micron FIR golf wordt toegepast , begint water te trillen breken de ionen bindingen van de atomen bijeengehouden door watermoleculen . De uitsplitsing van de obligatie gebeurt de ingekapselde gassen en andere giftige stoffen vrij.

FIR heeft de mogelijkheid te dringen , breken , stralen en reflecteren . Het menselijk lichaam kan FIR absorberen vanwege zijn diep penetrerend vermogen . Wanneer FIR dringt door de huid in het onderhuidse weefsel , transformeert van lichtenergie in warmte-energie . De TheraMax werking in de diepe lagen van weefsels veroorzaken bloedvaten in haarvaten verwijden , het bevorderen van een betere doorbloeding , en de geproduceerde warmte helpt om zich te ontdoen van het lichaam van toxines en metabolische afvalstoffen via zweten .

Het elektromagnetisch spectrum is verdeeld in drie segmenten van golflengte gemeten in microns . ,076-1,5 Micron is “bijna ” infrarood, 1,5-5,6 micron is ” midden ” infrarood en 5,6-1000 micron is ” verre ” infrarood. Deze onzichtbare band van licht verwarmt objecten zonder opwarming van de lucht tussen de bron en het object . Het beste voorbeeld hiervan is de zon. Herinneren zich in de zon op een koude dag . Je voelde de warmte van de zon , hoewel de luchttemperatuur was koud . Deze warmte die je voelt is ver infrarood doordringende je lichaam 1,5 tot 3,5 centimeter . Infrarood is dus een volledig veilig energie die de temperatuur van objecten verhoogt zonder de lucht te verwarmen tussen . Ongeveer 80% van de zonnestralen vallen in het infrarode bereik . ( Dit moet niet verward worden met ultraviolette stralen die schadelijk zijn voor de huid . ) Het is niet zichtbaar voor het menselijk oog , maar kan gezien met speciale camera’s die het licht omzetten in zichtbare kleuren .

Ons lichaam stralen ook ver infrarood energie door de huid op tussen 3 en 50 micron . Onze handpalmen zenden energie tussen 8 en 14 micron . (U kunt dit ervaren door je handpalmen bij elkaar zonder te raken . ) Palm healing , met een 3000 jaar geschiedenis in China , is gebaseerd op de natuurlijke genezende eigenschappen van ver infrarood .

Effect van ver-infrarood stralen .

Het menselijk lichaam bevat ongeveer 65 ~ 70 % water eigen gewicht .

Ver-infrarood -stralen veroorzaken resonantie met watermoleculen en andere zaken resonantie te kunnen resonantie veroorzaken . Het ioniseren en activeert watermoleculen in onze cellen en het bloed waardoor het verbeteren van onze bloedsomloop en stofwisseling en gezondheidstoestand .

Effect van ver – infraroodstraling voor ons menselijk lichaam .

metabolisme versterken en weerstand vermogenstoename

Verbeteren zuurstofgehalte in ons lichaam

Warming en het elimineren van vetten , chemicaliën en giftige stoffen uit ons bloed en dus gladmaken de doorstroming van het bloed .

Verkwister uit disjointing evacuatie uit het lichaam

Het verminderen van de zure niveau in ons lichaam

Verbeteren zenuwstelsel

Verbeteren transpiratie systeem

Preventie van bacteriegroei

herstellen van uitputting

Verweking van hard water

Het verlichten van de pijn

Zuivering van water

Zuivering van lucht & Schoonheidsverzorging

Verbeteren van kracht en gezondheid

Versnel reparatie van lichaamscellen

Balans van de zuurgraad in ons lichaam

Normalisering van cholesterol in het bloed

schimmelvorming te voorkomen

Behouden warmte en betere slaap

Versterken en behouden van de versheid

Help planten beter groeien

 

 

De voordelen van het gebruik van een Portable Infrarood Sauna :

 

Draagbare Far Infrared Sauna’s die ook bekend staan ​​gewoon als een draagbare infrarood sauna wordt slechts 20 procent van de lucht op te warmen , waardoor meer dan 80 procent van de draagbare sauna energie beschikbaar om direct te verwarmen het lichaam. Zo kan een draagbare infrarood sauna een gebruiker warmen sneller en efficiënter dan conventionele draagbare sauna’s , tegelijkertijd ook om te ademen . U kunt gewicht verliezen en ontgiften je lichaam in slechts 15 tot 30 minuten per dag . Onze draagbare sauna’s bieden alle gezonde voordelen van natuurlijk zonlicht zonder dat een van de gevaarlijke gevolgen van zonnestraling . De onzichtbare en zeer veilige verre infrarood warmte van onze draagbare sauna kunnen doordringen 1,5 cm – 3.Inches in de huid , die het lichaam in staat stelt te zweten bij temperaturen van 110 –

140 F ( In vergelijking met de temperaturen van 180-240 F gevonden in conventionele stoom sauna’s ) . Scroll naar beneden op deze pagina voor meer informatie.

 

 

De voordelen van het gebruik van een Portable Infrarood Sauna :

 

Het menselijk lichaam Ontvangt en reageert op de warmte die door een draagbare infrarood sauna op een cellulair niveau die van nature verhoogt de bodys bloedsomloop en de doorbloeding . Draagbare sauna’s zijn uitstekend geschikt voor het verbranden van calorieën , het controleren van gewicht , en het verwijderen van cellulitis. Gewichtsverlies optreedt omdat het lichaam vet wordt water oplosbaar is bij 100 graden Fahrenheit en het lichaam zweet uit vetten , giftige stoffen en zware metalen die het kan anders niet vervreemden . De meeste cliënten die gewichtsverlies hebben geprobeerd door diëten zonder succes , zal blij zijn met de resultaten die de combinatie van een gezonde eetgewoonten met het regelmatig gebruik van een kwaliteit draagbare infrarood sauna resultaten . Een Portable Infrarood Sauna kan zeer waardevol zijn voor degenen die niet uitoefenen en voor degenen die niet kunnen uitoefenen , maar een effectieve gewichtsbeheersing en fitness onderhoudsprogramma dat de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging zorgt nodig

Infrarood Sauna Voordelen

 

• VOORVERWARMEN bijna geen tijd kost

• GEBRUIK energiezuinig

• bij lagere temperaturen actief

• AIDS IN gewichtsverlies door het verbranden van calorieën

• warmte / licht is minder CELLULITE

• helpt hart ZIEKTE

• ontgift het lichaam

• er ook stijfheid en gewrichtspijn

• Versterkt het immuunsysteem

• helpt bij het bestrijden KANKER

• Bevordert gezondere huid

• littekens en wonden te helen SNEL

 

 

 

Wat is het effect van Ver-infrarood stralen ?

FIR oorzaak resonantie met watermoleculen . Het ioniseert en activeert watermoleculen in onze cellen en het bloed waardoor het verbeteren van onze bloedsomloop en gezondheidstoestand. Het menselijk lichaam bevat meer dan 70 % per gewicht.

 

Wat is het effect van Far – infrarood stralen op ons menselijk lichaam ?

Activeert watermoleculen in ons lichaam.

Verbeteren zuurstofgehalte in ons lichaam .

Warming en het elimineren van vetten , chemicaliën en giftige stoffen uit ons bloed en dus gladmaken de doorstroming van het bloed .

Eliminatie van afvalstoffen uit het lichaam , waardoor de zure niveau in ons lichaam en het verbeteren van het zenuwstelsel .

 

Ander gebruik :

Verbeteren transpiratie systeem

Preventie van bacteriegroei

Verweking van hard water

Het verlichten van de pijn

Zuivering van water

Elimineert slechte geur

Zuivering van lucht

Verbeteren van kracht en gezondheid

Versnel reparatie van lichaamscellen

Balans van de zuurgraad in ons lichaam

Normalisering van cholesterol in het bloed

schimmelvorming te voorkomen

Behouden warmte en betere slaap

Versterken en behouden van de versheid

Help planten beter groeien

 

Is er een leeftijdsgrens voor het gebruik van dit product ?

Er is geen leeftijdsgrens voor het gebruik van dit product . In feite is FIR nodig van de dag dat je geboren totdat zij oud zijn .

Is er enige bijwerkingen na het gebruik van deze producten?

Er is geen bijwerkingen na het gebruik van onze producten , maar kunnen gevallen van gebruikers ervaren wat wij ” healing crisis ” noemen .

 

Wat is de ” healing crisis ” ?

Helende crisis is wanneer ons lichaam ervaart het proces van toxine ontlading. Dit kan worden gevolgd door pijn of ongemak voor ons lichaam. In dat geval is het raadzaam om verder te gaan gebruik. In gevallen waarin ernstige pijnen optreden , stoppen met het gebruik tijdelijk en dan verder gebruik achteraf.

 

Het gebruik van Far Infrared STRALEN als een alternatieve geneeskunde

Prof Zhang Jian Dong

 

 

 

 

 

Zwelling van de prostaat bij mannen

Het is gebruikelijk voor mannen om te lijden aan gezwollen prostaat , vooral mannen in de veertig . Het is uitgegroeid tot een ongemak voor hen en vaak voorkomende symptomen zijn zwakte en moeilijkheden bij de uitscheiding van urine , nutria en in ernstige gevallen , het onvermogen om te plassen . Tegelijkertijd , kan dit leiden tot een afname van de seksuele functie .

Degenen die lijden aan de zwelling van de prostaat normaal ook last van prostatitis of zelfs kanker van de prostaat en is een van de gemeenschappelijke moordenaar van mannen .

De prostaat is het orgaan verantwoordelijk voor de productie van mannelijke hormonen en sperma en is erg belangrijk voor mannen .

De reden voor het optreden van afwijkingen van de prostaat gewoonlijk gerelateerd aan overmatige seksuele activiteit en hygiënische redenen . Tijdens de geslachtsgemeenschap , de prostaat vergroot door een toename in het aanbod van bloed voor de ejaculatie kan optreden . Als de bloedtoevoer naar de prostaatklier is altijd hoog , zal het leiden tot stolling van de bloedvaten die bloed naar de prostaat waardoor deze permanent zwellen . Wanneer de gezwollen prostaat drukt tegen de urinebuis , zullen verschillende symptomen van moeilijkheden bij het plassen optreden. Onreine seksleven zal ontsteking van de prostaat die zal resulteren in zwelling van de prostaat veroorzaken .

Therapie met behulp van de geneeskunde en chirurgie zullen uiteraard zeer effectief . Toch zullen dergelijke methoden van behandeling schaden de prostaat zelf en dit zal problemen veroorzaken voor mannen.

De vezels in FIR ondergoed zijn ingebed met bio – keramische materialen . Het kan FIR die direct doordringt het lichaam door de huid afgeven . Onder invloed van FIR zal bloedcirculatie naar het onderste deel van het lichaam te verbeteren . Prostaat klieren die gezwollen en gevuld met bloed stolsels zijn weer genormaliseerd worden en de bloedcirculatie naar dergelijke gebieden zal worden verbeterd , waardoor hun flexibiliteit en hun natuurlijke functies te herstellen . Als zodanig zal de zwelling geleidelijk worden verlaagd tot het normaliseren , verbetering van de gezondheidstoestand en het verminderen van het lijden . Op hetzelfde moment , maar ook herleeft en verheft de seksuele functie van de mannen . In dit opzicht , FIR ondergoed is uniek voor mensen die lijden aan aandoeningen van de prostaat en is ook de beste manier om gezond te blijven . Er is geen noodzaak voor injecties of medicijnen . Het behandelt en verlicht het lijden in het dagelijks leven .

Als is voor de preventie van aandoeningen van de prostaat , dan FIR ondergoed te gebruiken een zeer vroeg stadium . Het kan handhaven van de normale werking van de prostaat en voorkomt aandoeningen .

 

CONCLUSIE:

Er zijn verschillende soorten FIR gezondheidszorg . Zoals hierboven vermeld , zijn er vele toepassingen in het dragen FIR . Eigenlijk met de verschillende producten en toepassingen , bieden ze vele andere gezondheidsproblemen houden effecten .

We lijden aan verschillende soorten van kwalen . Ongeacht wat de kwalen zijn , worden ze direct verbonden met inwendige aandoeningen van ons lichaam . Bloedsomloop, vooral de toestand van de micro – bloedsomloop rechtstreeks de gezondheidstoestand van ons lichaam . Dit is in lijn met de traditionele Chinese medische principe dat “Als het gedeblokkeerd , dan is het niet pijnlijk , en als het pijnlijk is , dan moet worden geblokkeerd ” .

Als we volledig kunnen begrijpen van de eigenschappen en toepassingen van FIR en volledig gebruik maken van de FIR gezondheid keeping producten het zal zeker leiden tot een betere gezondheid voor meer mensen.

 

Opmerking :

Het gebruik van BIO – keramiek die kan uitzenden FIR is onderwerp van onderzoek van medisch personeel en wetenschappers uit China , Japan en Korea die continu onderzoek in verschillende toepassingsgebieden van dergelijk materiaal omwille van volksgezondheid zijn geweest .

Als leider in de inleiding van FIR gezondheidsproducten , de essentiële kennis van de verschillende landen en in overeenstemming met het weer , heeft de geografische omstandigheden en de cultuur van deze regio FIR gezondheidsproducten geïntroduceerd in ons dagelijks leven . Het heeft geleid tot een uitwisseling van kennis zonder overwegingen van nationale grenzen met slechts een gemeenschappelijk doel ; over een betere en gezondere levensstijl voor de mensheid tot stand te brengen door het gebruik van FIR -producten als een alternatieve geneeskunde .

Wij hopen dat onze producten in staat zijn om u te helpen om bepaalde gezondheidsproblemen u heeft recht te zetten of om u in staat om uw gezondheid te verbeteren voor de toekomst.

Tijdens het laatste decennium , heeft een stille revolutie plaatsgevonden in Japan op het gebied van genezing , het behoud , het koken, drogen en verhitten . Het is het gebruik en de toepassing van veilige en efficiënte Far Infrared ( FIR ) Wave-technologie de potentieel schadelijke magnetron technologie vervangen . Meer dan 150 belangrijke patenten werden toegekend aan de Japanners in het veld.

FIR golven diep doordringen organische stoffen en water ( 2 tot 3 centimeter ) , de opwarming van de aarde is zeer uniform . We leven in een omgeving van FIR golven en ons lichaam ontvangt en straalt ze .

De lijst van FIR producten beschikbaar in Japan is verbazingwekkend : slapen pads, FIR sauna , FIR kunststof plaat aan vis en groente verser en langer in de koelkast , Bio – Mate schijven voor het koken , FIR sokken en handschoenen , FIR haardroger , FIR vest houden , FIR range oven , FIR keramische papier en FIR klinische behandelingen .

Dr Toshiko Yamazaki , MD , eigenaar van een kliniek in Japan , waar ze nog steeds haar medisch onderzoek met behulp van FIR technologie . Ze schrijft de successen van de FIR golf behandelingen om het vermogen van FIR golven om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen . Dit kan een simplificatie zijn , maar in het algemeen , toxines in ons lichaam zuur . Waar de toxines worden verzameld, wordt de bloedsomloop geblokkeerd.

FIR behandeling effectief verstopt haarvaten uitbreiden en succesvol oplossen van de verborgen toxines in het bloed en uiteindelijk uit het lichaam via de urine en zweet .

In de winter , we voelen ons comfortabel met een trui aan als de luchttemperatuur kamer 70F . Echter , in de zomer , voelen we ons comfortabel met korte mouwen op met dezelfde kamer luchttemperatuur van 70F . De verklaring is dat, hoewel de luchttemperatuur hetzelfde , de wanden en het plafond stralen FIR golven in de zomer die ons lichaam nog warm .

Een echtpaar samen slapen leeft lang. Ik ben er zeker van dat er een aantal emotionele voordelen om hen te helpen , maar een andere reden kan zijn dat tijdens het slapen , ze fungeren als zenders en ontvangers van FIR golven aan elkaar. Als je alleen slaapt , je fungeren als een zender zonder enige FIR golven. Mensen zeggen dat die- en-die heeft goede vibraties . Nou , als je samen zit met iemand en praten, je weg te verzenden en ontvangen trillingen van FIR .

 

 

 

Far Infrared Rays ( Spar

 

Wat is Far Infra rode stralen ?

Dus wat is bio ver infrarood ? En wat het te maken met u en ik ? En hoe werkt het invloed op ons ?

Ik moet toegeven dat toen ik voor het eerst hoorde over verre infrarood therapie , was ik enigszins sceptisch . Ik bedoel, hoe kun je geloven in iets wat je niet kunt zien , toch? Dus ik was niet zeker wat de buzz ging over totdat ik beginnen lezen van medische studies en luisteren naar getuigenissen van mensen die sterk hebben geprofiteerd van deze natuurlijke remedie .

Vital Rays

Hoe is het , kan lichtstralen onder het niveau van het menselijk gezicht zijn van zulke grote voordeel voor ons lichaam ? Op het moment , ik had geen idee hoe belangrijk ver-infrarode stralen zijn voor ons allemaal . Totdat Ik heb een aantal jaren onderzoek naar de wetenschap van dit wonderbaarlijke biogenetische energie en zijn verbazingwekkende verbinding met onze gezondheid en welzijn . Stel je voor, specifieke golflengten van infrarood licht werken in harmonie met uw moleculaire make – up te stimuleren en het verbeteren van uw gezondheid , emotioneel en fysiek .

elektromagnetische Spectrum

Zoals u waarschijnlijk al weet , het elektromagnetische spectrum van licht bestaat uit zichtbare stralen en onzichtbare stralen. In feite , het zichtbare licht voor het menselijk oog is slechts een kleine fractie van volledige gamma van lichtenergie stralen .

Als je studie de grafiek hierboven kun je zien wat Im over praat. Het infraroodspectrum is net onder zichtbaar ( rood ) licht en is verdeeld in drie (3 ) reeksen van korte-, middellange -en Far Infrared Rays .

Fysieke Kenmerkend voor FIR

Ver infrarood stralen zijn licht energie, fotonen uitstralen binnen een bepaalde meting van golflengten van 4 tot respectievelijk 1,000 micron . Hoewel ver infrarood onzichtbaar is voor het menselijk oog kan worden gevoeld . Veel sceptici zijn enigszins verbaasd om een ​​warme rustgevende gevoel ontdekken wanneer ze proberen op bio keramische bio- ketting therapie .

Na een overname door de zachte weefsels van het lichaam , lijkt FIR ( 6 – 14microns ) meest resonante met celweefsels te zijn en in harmonie met uw eigen levensenergie . Dit natuurlijke proces dat bekend staat als resonantieabsorptie produceert warmte en stimuleert de stofwisseling . Deze golflengten van licht misschien wel net zo belangrijk als vitaminen en mineralen aan het lichaam van de goede werking maken .

resonantieabsorptie

Natuurlijke ver infrarood stralen uitgezonden en gereflecteerd van bio – ketting therapie zijn van dezelfde intrinsieke trillingsfrequentie als de cellulaire samenstelling van uw handen . Dat is waarom deze vitale lichtstralen energie zijn zo gemakkelijk geabsorbeerd diep in de zachte weefsels van spieren en gewrichten . Dit natuurlijke proces staat bekend als ” resonantie – absorptie ” .

 

Far Infrared Light , therapie van de toekomst?

Ver infrarood blijkt een factor in de versterking van het lichaam weerstand tegen infectieziekten , het verhogen van het zuurstofgehalte van het bloed , en het verbeteren van stresstolerantie zijn. Blootstelling aan FIR verhoogt lymfocyten en neutrofielen , en vermindert de frequentie van verkoudheden en infecties van de luchtwegen

Anti – Aging Factor

Ver infrarood licht stimuleert de productie van celweefsel en snel bevordert de regeneratie van de huid en bloed weefsel in omgevingen met zijn helende stralen . Het versnelt cellulaire stofwisseling door het stimuleren van de activiteit van mitochondria en triggering enzymactiviteit . Helpen bij het afvoeren van giftige afvalstoffen en het verminderen van pijn en zwelling .

Far Infrared Voordelen De Whole Body

Regelmatige blootstelling aan ver infrarood straling is vergelijkbaar met lichaamsbeweging in zijn uitwerking op het lichaam . Verbetering van het saldo van de bloeddruk , bloedsuiker , en een toename van zuurstof en voedingsstoffen in de cellen . Resulteert in een verhoogde spierkracht , vitaliteit en geestelijke stabiliteit .

Natuurlijke golflengten van ver infrarood licht , bijvoorbeeld , zijn essentieel voor de groei van botten en het voorkomen van osteoporose , het reguleren van de hormonale functies en stimuleren van je immuunsysteem .

Beyond bewegen en voeding

Ver infrarood licht heeft invloed op de hormonale balans van het lichaam , in het niveau van

Melatonine : hormoon afgeleid van serotonine , geproduceerd door de pijnappelklier een rol speelt in slaap , veroudering , en reproductie

Cortison : natuurlijk voorkomende steroïde hormonen , voornamelijk in koolhydraatmetabolisme en wordt gebruikt bij de behandeling van reumatoïde artritis , bijnierinsufficiëntie , bepaalde allergieën en jicht .

Testosteron : wit kristallijn steroid hormoon, meest krachtige van nature voorkomende androgeen .

Net als bij de fotosynthese

Je moet denken aan de invloed van ver infrarood fotonen van licht om een proces vergelijkbaar met de fotosynthese in planten bio FIR wordt omgezet door het lichaam omgezet elektrochemische impulsen en verzonden naar de pijnappelklier en de hypofyse , die op hun beurt produceren gezonde hormonen die zijn gestuurd door het centrale zenuwstelsel naar alle cellen van het lichaam . Aldus licht essentieel voor het functioneren van onze gehele endocriene systeem .

 

 

 

 

https://www.kennislink.nl/publicaties/infrarood-licht-pakt-tumorcellen