070 514 71 62  |  06 451 909 12  |  [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

 070 514 71 62  |   06 451 909 12  |   [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

Infraroodlamp en Rugpijn

Infraroodlamp en Rugpijn

Infraroodlamp en Rugpijn | Een simpele infraroodlamp wordt al tientallen jaren gebruikt om stijve gewrichten, plekken of pijn in de rug mee te behandelen. Zie hier de gebruiksaanwijzing en de lijst van toepassingsmogelijkheden met betrekking tot de Philips Infraphil type 7526 uit 1952. Van steenpuist tot kaakontsteking, van verstuikingen, pijn in de rug tot slecht helende wonden, ja met de Philips infraphil is het allemaal mogelijk zoals we kunnen lezen.

Toch, het is best lastig om dat ding op de juiste afstand toe te passen en het is ook niet erg praktisch of comfortable om hem onder de juiste hoek of op de juiste plek te laten stralen. Geduldig blijven zitten in een vaak niet erg ontspannen houding in dan ook verre van ideaal.

infraroodlamp en rugpijn

Toch het gegeven dat de lampen al tientallen jaren van generaties op generaties worden gebruikt zegt wel iets over de therapeutische werking van de lampen. Bestaat er vandaag de dag geen beter alternatief is de vraag? Ja, inmiddels heeft de Oosterse wijsheid ook zijn intrede gedaan op het gebied van therapeutische infrarood warmte. De thermomatten belegd met Jade stenen, ceramische stenen met Toermalijn kristallen of de Biomat met Amethist kan ook wonderen verrichten.

Vergeet de infraroodlamp voor uw rugpijn en diverse andere kwalen en gebruik een Infrarood Thermomat. Ontspan met de diep doordringende therapeutische infrarood stralen uw hele rug in een keer en ervaar de zachte en comfortabel warmte die tevens een weldaad is voor alle circulatiesystemen (bloed en lymfe) binnen ons organisme. Deze voordelen en toepasbaarheid van de thermomatten zijn eindeloos en deze zijn gewoon simpelweg niet te bereiken met de bekende huismiddeltjes, zoals warme kruiken, hete omslagen, compressen, pappen, etc., etc.

Ik nodig u dan ook uit om een keer te komen proefliggen. Na een uurtje liggen zal u verbaast zijn over de effecten. Deze matten zijn vooral in de winter erg geliefd, maar ook in de zomer kan men met het gebruik de vele voordelen ervaren. Het lijkt misschien een kostbare uitgave, maar 10.000 branduren en voor 50 eurocent of minder per week in het echt een goede investering in het behoud van een goede gezondheid. Denk eens aan de kosten die u kunt besparen op fysiotherapie en massage afspraken….