070 514 71 62  |  06 451 909 12  |  [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

 070 514 71 62  |   06 451 909 12  |   [email protected]

DE / EN / ES / FR / NL

Enkele belangrijke mineralen

Enkele Belangrijke mineralen

Mensen eten, drinken en slikken van alles om gezond te blijven, ja… vele vaak dure voedingssupplementen vinden hun weg naar de mond van de consument. Het is een miljoenen industrie. De vraag is, of het lichaam in staat is dergelijke aanvullende vitamines en mineralen die vaak synthetische elementen bevatten op te nemen en ze daadwerkelijk bijdragen aan onze gezondheid. Aan de gezondheidsbeleving of het placebo effect zal het verder niet liggen.

Maar toch, iedereen met een beetje gezond verstand weet dat ongezonde leef- en eetgewoonten en een paar pillen om de boel te compenseren echt geen structurele  gezondheid zal gaan opleveren. Nee… alleen voldoende zuurstof, een ontspannen geest, gezonde beweging, groenten en fruit van goede kwaliteit, (het liefst onbespoten, organisch en vrij van bestrijdingsmiddelen) zullen in relatie tot de lichamelijke en mentale behoeften heilzaam werken.

Geen verdiensten bij het beste resultaat

Aan de belangrijke relatief goedkope mineralen zoals magnesium, organische zwavel, jodium en selenium wordt maar weinig aandacht geschonken maar ze zijn van onschatbare waarde voor de enzymatische stofwisseling processen op celniveau.

 

Calcium

Magnesium

Organische Zwavel

IJzer

Zink

Chroom

Selenium

Jodium

Koper

Kalium

Boor

Mangaan